Years ago... Kuluttajaviraston vastaus

Risut ja ruusut, kehitysehdotukset ja muu laudan toimintaan ja ylläpitoon liittyvä.
Vastaa Viestiin
Kuskikärpänen
Hanipupu
Viestit: 4109
Liittynyt: Su Kesä 08, 2008 11:01 pm
Paikkakunta: Lahti & Tallinna
Viesti:

Years ago... Kuluttajaviraston vastaus

Viesti Kirjoittaja Kuskikärpänen »

Tänään sain vastauksen kuluttajavirastolta koskien Karvaturrien toissavuotista ongelmaa Futuron Internetin ja sen asiakaspalvelun kanssa.
Asia on toki jo vanha, ja meillä on jo täydellisen hienosti toimiva uusi turrila, mutta jos nyt sattuu kiinnostamaan.

Tiivistelmä tietämättömille:
Kauan, kauan sitten, vuonna 2008, kun Siika oli vielä hehkeä leidi, tapahtui suuri katastrofi.
Karvaturrit lakkasi toimimasta.
Asiasta laitettiin viestiä Futuronin asiakaspalveluun useita kertoja, ja useita kertoja niitä viestejä raa'asti dissattiin ja jätettiin vastaamatta (lienee tarpeetonta huomauttaa, että myöskään puhelimella ei saanut yhteyttä)
Lopulta vastaukseksi toimimattomuuteen saatiin spam. Ja hiemen epäystävällinen kehotus tehdä asialle jotain. Sen jälkeen asiakaspalvelu sai taas useita viestejä, mm. tiedustelua siitä mitä asialle voisi tehdä ja miten homman saisi taas toimintaan. Näihin ei vastattu. Lopulta käännyin kuluttajaviraston puoleen.

Vastaus sieltä tuli tänään. (Parempi kuin Futuron, missä vain irtisanomisilmoitukseen vastattiin heti ja muihin ei ikinä vastattu :mrgreen: )

Tässä on maili kokonaisuudessaan.
"Olette tehnyt Kuluttajavirastolle ilmoituksen Futuron Oy:n asiakaspalvelusta. Kiitos yhteydenotostanne. Kuluttajien ilmoitukset ovat tärkeitä valvontatyössämme.

Olemme lähettäneet yritykselle kirjeen asiakaspalvelun pelisäännöistä. Yritystä on muistutettu mm. siitä, että kuluttajansuojalain markkinointisäännökset koskevat markkinoinnin lisäksi myös menettelyä asiakassuhteessa eli yrityksen toimintaa kaupan tai sopimuksen teon jälkeen. Yritys on lain mukaan velvollinen palvelemaan asiakasta vielä kaupan tai sopimuksen teon jälkeenkin. Yrityksen on huolehdittava siitä, että kuluttajien on mahdollista käyttää perusoikeuksiaan tehokkaasti. Asiakkaille on annettava tietoa heidän oikeuksistaan, esimerkiksi siitä kuinka laskutusvirhe oikaistaan tai viallisesta tavarasta reklamoidaan. Yritykselle lähetettyyn informaatioon voitte tutustua verkkosivuillamme http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yr ... aspalvelu/

Voitte tehdä yritykselle myös itse valituksen puutteellisesta asiakaspalvelusta ja vaatia vahingonkorvausta sen aiheuttamista taloudellisista kustannuksista. Esimerkiksi, jos yrityksellä ei ole maksutonta valituskanavaa, voitte vaatia aiheellisen valituksen tekemisestä aiheutuneet kulut jälkikäteen. Kuluttajaviraston verkkosivuilta löytyy lisää tietoa kuluttajan oikeuksista ja mallilomake valituksen tekemiseen http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/asiakaspalaute/

Voitte antaa yritykselle myös muuta palautetta hyvästä tai huonosta asiakaspalvelusta. Palautteen perusteella yritys voi tehokkaasti parantaa omia toimintatapojaan. Vastuullinen yritys kuuntelee asiakkaitaan."
Kuva Kuva
Nora
Kanada
Viestit: 1352
Liittynyt: Ti Touko 26, 2009 1:33 pm
Viesti:

Re: Years ago... Kuluttajaviraston vastaus

Viesti Kirjoittaja Nora »

Mahtavaa, että turrila toimii nykyään ja hyvin! (: Ja parempi että myöhään kuin milloinkaan tuo vastaus. Saako kysyy mikä webhotelli(no joo oon vähä pihal mut kuitenkin se sellanen. No niin kuin Futuron mut... toinen.) on nyt turrilassa käytössä?

/ Okei (:
Et hätt noch immer jot jejange.
Kuskikärpänen
Hanipupu
Viestit: 4109
Liittynyt: Su Kesä 08, 2008 11:01 pm
Paikkakunta: Lahti & Tallinna
Viesti:

Re: Years ago... Kuluttajaviraston vastaus

Viesti Kirjoittaja Kuskikärpänen »

Turrilan palveluntarjoaja on nykyään Nebula (Jos muistan väärin, niin Rotta ruoskikoon minut)

Ja nyt tosiaan toimii. Eikä unohdeta sitä, että asiakaspalvelu on todella nopeaa.
Kuva Kuva
Rotta
Todellisuuden Avokämmen
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Kesä 08, 2008 7:23 pm

Re: Years ago... Kuluttajaviraston vastaus

Viesti Kirjoittaja Rotta »

Joo, Nebulalla ollaan ja asiakaspalvelu on todella hyvää, ts. kun olen laittanut mailia asiakaspalveluun, tulee vastaus yleensä keskimäärin kahdessa minuutissa. Ja homma skulaa.
Vastaa Viestiin