Sivu 1/1

VFCI:n koirarekisterin ja kilpailukalenterin kadonneet tiedot 31.10.–7.11.2023

Lähetetty: Ke Marras 08, 2023 10:30 am
Kirjoittaja Timberwolf
Nyt kävi sillä tavalla hassusti, että onnistuin hukkaamaan VFCI:n tietokannasta ne tiedot, jotka on lisätty 31.10.–7.11. välillä. Poistin erään testi-WordPressin ja automaattinen asennusohjelma sitten poisti myös muut tietokannan taulut. ":D"

Kaikeksi onneksi VFCI:n hostilla pyörii viikottaiset varmuuskopiot, eli tietoja ei ole kadonnut ihan hirveästi! Tuorein rekisterinumero on VTR-25809 ja olen löytänyt sen jälkeen rekisteröityjä koiria VTR-25837:een asti. Kilpailujen jäljittäminen on kuitenkin vähän hankalampaa.

Mitä nyt tapahtuu?
Lisään Turrilan kautta löytämäni uudet koirat takaisin rekisteriin tämän viikon aikana, eli jos Turrilaan on kirjoitettu koiran rekisterinumero tai linkitetty sivu, jolta rekisterinumeron löytää, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos sinulla on rekisterinumero tiedossa, mutta se ei löydy Turrilasta/kasvattajan sivuilta/koiran sivulta, voit lähettää minulle yksityisviestillä linkin koiran sivulle ja olemassa olevan rekisterinumeron.

Ne koirat, joiden tietoja on päivitetty kuluneen viikon aikana, tulee päivittää uudelleen. Nämäkin tiedot voi laittaa mulle privana, jos ei halua täyttää VFCI:n muokkauslomaketta uudelleen. Muokkausjonossa oli tallessa kymmenen koiraa, joista laitan vielä viestiä koirien omistajalle.

Kilpailut tulee lisätä uudelleen, eli ne(kin) linkit voi lähettää mulle tai lisätä kilpailut takaisin normaaliin hyväksyntäjonoon. Luonnollisesti kisoja ei tarvitse perua/laittaa jäihin tämän takia, vaikka niitä ei hetkellisesti kisakalenterista löydykään.

Olen pahoillani tästä aiheutuneesta hässäkästä ja ainakin opin sen, että automaattisiin asennusohjelmiin ei voi vieläkään täysin luottaa. Todennäköisesti en tämän päivän aikana ehdi hirveästi viemään tietoja takaisin kantaan, mutta huomenna ja perjantaina on onneksi paremmin aikaa. 🙏

Re: VFCI:n koirarekisterin ja kilpailukalenterin kadonneet tiedot 31.10.–7.11.2023

Lähetetty: Ke Marras 08, 2023 2:13 pm
Kirjoittaja tohveli
Eli siis hetkinen mulla meni termit yli hilseen. Turrila as in mikä? Tää foorumi? :biggrin: Listaanko tähän koirat, jotka puuttuvat rekisteristä?

Re: VFCI:n koirarekisterin ja kilpailukalenterin kadonneet tiedot 31.10.–7.11.2023

Lähetetty: Ke Marras 08, 2023 4:05 pm
Kirjoittaja Timberwolf
tohveli kirjoitti: Ke Marras 08, 2023 2:13 pm Eli siis hetkinen mulla meni termit yli hilseen. Turrila as in mikä? Tää foorumi? :biggrin: Listaanko tähän koirat, jotka puuttuvat rekisteristä?
Haha, siis kyllä! Turrila = Karvaturrit-foorumi, ja puuttuvat koirat voi laittaa mulle yksityisviestillä. 😄

Re: VFCI:n koirarekisterin ja kilpailukalenterin kadonneet tiedot 31.10.–7.11.2023

Lähetetty: To Marras 09, 2023 8:35 pm
Kirjoittaja Timberwolf
Lähes kaikki puuttuvat koirat on saatu salapoliiseiltua takaisin rekisteriin! Mulla on aavistus, mistä löytäisin jäljelle jääneet 3–6 koiraa, eli ollaan aika hyvin voiton puolella. 🥳