Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:arrow: :cool: :cry: :eek: :evil: :exclaim: :biggrin: :confused: :geek: :sad: :smile: :surprised: :ugeek: :wink: :idea: :lol: :mad: :mrgreen: :neutral: :question: :razz: :redface: :roll: :twisted:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Re: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Lilja » Ke Syys 07, 2011 3:59 pm

Foorumin ulkoasu on mielestäni todella hieno, todellakin vaihtelua muiden foorumeiden tylsiin yksivärisiin kuvattomiin valmisleiskoihin. Olen täällä pyörinyt muistaakseni vuodesta 2009 alkuvuodesta asti, enkä vieläkään ole kyllästynyt ulkoasuun tai edes miettinyt sen vaihtoa, varsinkin kun tiedän sen olevan hieman monimutkainen projekti kuin kotisivujen ulkoasun vaihdos.
...Joten ihmettelen tässä vaan, miten alle vuoden foorumilla pyörinyt voi tulla jo vinkumaan ulkoasunvaihdosta foorumille kyllästyttyään nykyiseen.

Mielestäni nuo tittelit on tosi kivoja kun ne vaihtuu aina viestimäärän mukaan ja voi seurailla muiden käyttäjien titteleistä ja viestimääristä, että milloin itse saa millaisenkin tittelin. Titteleiden listaus olisi turhaa ja veisi ilon koko ideasta, koska mun mielestä sitä on just kiva aina oottaa, että millon vaihtuu titteli ja millanen se seuraava sit on. Mitä hauskaa siinä sit olisi kun tietäis tasan tarkkaan, millä viestimäärällä saa minkäkinlaisen tittelin ja sit koittais spämmiä mahollisimman paljon turhia viestejä, jotta sais sen haluamansa tittelin?

Amen.

Re: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Adelia » Su Syys 04, 2011 5:34 pm

Vaihtelu virkistää, mut jos sivut on toimivat turha niitä on muuttaa. My opinion.

Re: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Shannon. » Ke Elo 10, 2011 4:01 pm

Sanon vielä tuohon ulkoasuun, että mielestäni sitä ei kannattaisi vaihtaan ollenkaan ikinä koskaan, mikäli se vain toimii hyvin ja on selvä ja helppo käyttää. Nimittäin juuri foorumilla sivut tuntuvat menevän ihan sekaisin ja sitten saa miettiä, että missä on se ja se nappi jne. Kuten hevoset.comin ulkoasu muuttui, niin kaikki meni ihan sekaisin.

Re: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Tuuli » Ke Elo 10, 2011 3:57 pm

^ Ne vaihtuu viestimäärän mukaan, eikö se ole sillä selvä? :)

Re: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Kaisa-Neiti » Ke Elo 10, 2011 2:06 pm

Aijaa, sorry, en kässänyt oikeen.

Mietin täs just äsken että pitäisköhän noi tittelit näyttää jollain sivulla? Itse olen niistä ainakin ihan pihalla... :roll:

Re: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Indy » Ma Elo 01, 2011 4:45 pm

Musta tää nykyinen ulkka on just hyvä, eikö sille tarvitse tehdä mitään.

Tykkään turrilasta muutenkin tosi paljon :)

Re: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Timberwolf » La Heinä 30, 2011 12:50 pm

Sini on tehnyt aivan käsittämättömästi töitä tän nykyisen ulkoasun kanssa, eikä ulkoasun vaihtaminen foorumille ole yhtä helppoa ja hauskaa kuin mitä se on jonkun virtuaalikennelin sivuilla. Tavallisessa sivustossa on noin sadasosa siitä koodimäärästä mitä foorumilla ja muutenkin sisältö on aivan eri tavalla järjestelty ja määritelty. + se grafiikan määrä, mitä tässäkin ulkoasussa on, on aivan käsittämätön.

Saarna ohi.

Re: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Kirsi » La Heinä 30, 2011 8:41 am

Miksi ulkoasua pitäisi vaihtaa?

Re: Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Kaisa-Neiti » La Heinä 30, 2011 5:30 am

Liikun samoilla linjoilla kuin Adelia, mutta kuitenkin, pitäisiköhän ulkoasua sillöin tällöin vaihtaa? :o Tuo sama ulkoasu on ollut täällä aika pitkään. :)

Muuten forkka on mun mielestä ihan hyvä näinkin. :D

Yleistä palautetta Karvaturrit-foorumille

Kirjoittaja Adelia » Ti Helmi 22, 2011 10:20 pm

Ei osunut vastaavanlainen silmään, joten teinpä uuden.

Pakko sanoa, että tosi kiva, että Karvaturreilla on ihan omannäköinen ilme! Oon törmännyt moniin foorumeihin jotka ovat rakenteelta samanlaisia, mutta niitä perussinisiä, aneemisia ulkoasuiltaan, tai sitten on yksi pieni, rakeinen kuva jossain ylänurkassa osviittaa antamassa. Paljon plussaa siitä että myös yhteishengen lisäksi on panostettu ulkoasuun! :--)

Ylös