Uusi Turrila

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:arrow: :cool: :cry: :eek: :evil: :exclaim: :biggrin: :confused: :geek: :sad: :smile: :surprised: :ugeek: :wink: :idea: :lol: :mad: :mrgreen: :neutral: :question: :razz: :redface: :roll: :twisted:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Uusi Turrila

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Kirsi » La Elo 13, 2011 7:48 pm

Ottakaa huomioon, että koko rahan pyytäminen ulkoasusta on laitonta ilman verojen maksamista niistä (ns. pimeetä työtä), joten ei pelkkien muiden kuvien takia sitä sääntöä kannata vetää. :D

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja femm » Pe Elo 12, 2011 6:24 pm

Timberwolf kirjoitti:VaraTurrilassa rahan pyytäminen kiellettiin lähinnä siksi, että on laitonta ottaa rahallinen korvaus jonkun muun materiaaleista koostetusta teoksesta. Eli selkokielellä sanottuna voisi sanoa, että jonkun toisen ottamista kuvista ei saa tehdä rahaa vastaan ulkoasua, ellei kuvien ottajalta/ottajilta ole erillistä lupaa.
Se on totta ja mielestäni siihen liittyy myös erilaisten taustojen ja patternien käyttö esimerkiksi.
Kuitenkaan rahaa pyytävät ulkoasuntekijät eivät kaikki huomioi tätä seikkaa.

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Timberwolf » To Elo 11, 2011 9:44 pm

VaraTurrilassa rahan pyytäminen kiellettiin lähinnä siksi, että on laitonta ottaa rahallinen korvaus jonkun muun materiaaleista koostetusta teoksesta. Eli selkokielellä sanottuna voisi sanoa, että jonkun toisen ottamista kuvista ei saa tehdä rahaa vastaan ulkoasua, ellei kuvien ottajalta/ottajilta ole erillistä lupaa.

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja femm » To Elo 11, 2011 5:36 pm

Marcia kirjoitti:En jaksa tehdä uutta topickia näin lyhyttä kysymystä varten. Varaturrilassa oli ulkoasujen teko rahasta kielletty (ts ei saanut rahastaa ulkoasuilla). Minä kyselisin milloin sama sääntö voisi rantautua tänne? Ymmärrän kyllä että jos maksetaan oikeista kotisivuista palkka, mutta en siitä, että virtuaalikenneleiden ulkoasuista pitäisi nyhtää rahaa, muiden kuvilla.
Tällainen olisi kerrassaan mahtavaa! Mielestäni on surullista, että raha on rantautunut virtuaalieläinten pariin. Tietenkin sanonta kuuluu "tyhmä on se joka maksaa", mutta tätä menoa pian joka asiasta pyydetään rahaa. Eikä se ulkoasujen tekemisen opettelu käy niin vaan käden käänteessä, eivätkä kaikki edes pidä omista tekosistaan. Kyllähän se syö motivaatiota ja kiinnostusta pitää sitä omaa virtuaalikenneliä, mikäli ulkoasu ei miellytä ollenkaan.

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Marcia » To Elo 11, 2011 1:42 pm

En jaksa tehdä uutta topickia näin lyhyttä kysymystä varten. Varaturrilassa oli ulkoasujen teko rahasta kielletty (ts ei saanut rahastaa ulkoasuilla). Minä kyselisin milloin sama sääntö voisi rantautua tänne? Ymmärrän kyllä että jos maksetaan oikeista kotisivuista palkka, mutta en siitä, että virtuaalikenneleiden ulkoasuista pitäisi nyhtää rahaa, muiden kuvilla.

/ Virtuaaliheppojen puolella oon pyöritellyt silmiä ja ihmetellyt, miten jokaisesta asiasta pyydetään palkka. Jokaisesta ulkoasusta pitäisi maksaa joko kuvia/rahaa/tms, samaten kuvista, luonteista ym vingutaan palkkaa.

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Cani » Ti Elo 09, 2011 4:12 pm

Nimenomaan. Ja mitä sitä liian tiheään muuttamaan, tämä on aivan mahtava ulkoasu. Ihana, pirteä, todella tyylikäs. Kyllä on palon parempi, että se pysyy tälläisenä vaikka viisi vuotta kun vaihtuu kerran kuukaudessa, huonompaan, ja huonompaan

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Achtbachnen » La Heinä 30, 2011 1:18 pm

^^ Voitkin varmaan itse alkaa vaihtetelemaan ulkoasua jos kerran aikaa ja ideoita uusimiseen riittää. Mun mielestäni koko Turrila on juuri näin hyvä eikä mitään tarvitsisi muutella. Parannusehdotukset ovat varmasti tervetulleita yp:ille mutta näköjään sun mielipide on saanut monen muun käyttäjän närkästymään. Oon sitä mieltä, että osittain hyvä ilmapiirikin johtuu siitä että foorumin ulkonäkö on pysynyt samana ja tuttuna pitkään, mulle ainakin tuo turvallisuuden tunteen kun asu on sama eikä vaihdu monesti vuodessa.

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Juinttu » La Heinä 30, 2011 12:59 pm

Kaisa-Neiti kirjoitti:Ulkoasua täytys mun mielestä hieman päivittää. :)
Jaa miksi?

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Kaisa-Neiti » La Heinä 30, 2011 5:33 am

Ulkoasua täytys mun mielestä hieman päivittää. :)

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Mari » Ke Marras 17, 2010 12:46 pm

Niin ja siitä aikavyöhykkeen alapuolelta kannattaa tarkistaa, ettei kesäaika ole käytössä :)

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja juulia » Ke Marras 17, 2010 8:15 am

Mulla on ainakin ajat ihan oikein ja aikavyöhykkeeksi valittuna UTC +2, Eastern European time jne jne.

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Janina » Ti Marras 16, 2010 11:27 pm

... Mikä sieltä pitää valita? :D

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Kirsi » Ti Marras 16, 2010 11:14 pm

^ Ylhäältä oikealta "Omat asetukset". Sieltä sitten "Asetukset" ja "Aikavyöhyke:".

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Janina » Ti Marras 16, 2010 11:06 pm

Taas tulee kysymystä... :D Mulla kaikki ajat laahaa tunnin jäljessä...? Asialle voi varmaan tehdä jotain?

Re: Uusi Turrila

Kirjoittaja Wolfie » La Loka 30, 2010 10:04 pm

Mun sitä kohtaa ei oo näkyny moneen tuhanteen viestiin. Että en mä tiedä johtuuko se sitten siitä viestimäärästä. Mulla stoppas sen näkyminen joskus 5000-5500 viestin kohdalla.

Ylös