Opas uusille foorumilaisille?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:arrow: :cool: :cry: :eek: :evil: :exclaim: :biggrin: :confused: :geek: :sad: :smile: :surprised: :ugeek: :wink: :idea: :lol: :mad: :mrgreen: :neutral: :question: :razz: :redface: :roll: :twisted:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Opas uusille foorumilaisille?

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Kirjoittaja Nortsi » Su Heinä 21, 2013 2:50 pm

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Kirjoittaja Iiris » Su Heinä 21, 2013 10:44 am

//ahaa, enpäs ole huomannut.

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Kirjoittaja Peppi » Ke Syys 30, 2009 3:33 pm

Itselläni oli myöskin luvattomia kuvia käytössä (mm. dooziedogista) kun aloitin virtuaalikoira harrastuksen. Sielloin kennelini oli hoitaja kenneli. Kennelini loppasi juuri näiden luvattomien kuvien takia. Joten ei siitä kannata huolestua. Ja nyt olen aloittanut uuden virtuaalikennelin Novelle-nimellä. Tällä kertaa kuvaluvat ovat hyvin hallussa.

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Kirjoittaja Nath » Ti Heinä 15, 2008 4:30 pm

^^
En minä erityisemmin puhunut kenestäkään kys. topicin aloitusviestissä, vaan ihan yleisesti kaikista uusista tulijoista.

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Kirjoittaja Sikko » Ti Heinä 15, 2008 10:23 am

^ Suhteellisen moni virtuaaliharrastaja on tyrinyt niin kuvien kuin muidenkin asioiden kanssa. Tai minä ainakin olen! Mullakin oli luvattomia kuvia joskus vuonna nakki ja makkara, kunnes joku viisas kertoi ystävällisesti kuvien olevan luvattomia.

Että älä sinä huoli! :-D

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Kirjoittaja Zanja » Ma Heinä 14, 2008 9:19 pm

Mä oon yksi näistä keistä puhutaan aloitusviestissä...
Edit// Hitto kun tekis mieli heittää metsään koko kennelini ja aloittaa uudestaan niin ettei kukaan tietäis että mä oon se sama vanha tyrijä, luvattomien kuvien käyttäjä HP. (Tosin ei mul enää ole luvattomia kuvia)

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Kirjoittaja Kuskikärpänen » Ma Heinä 14, 2008 2:20 am

Ei siitä varmaan haittaakaan ole. Heitä vaan sinne minun puolestani. :) Jos joku jaksaisi lukea sen (yleensä eivät sääntöjä tai vastaavia jaksa lukea. :mrgreen: )

Opas uusille foorumilaisille?

Kirjoittaja Nath » Ma Heinä 14, 2008 1:06 am

Tänne on tullut nyt tosi paljon uusia kasvoja, joilla ei tietenkään heti alussa ole ihan kaikki vesiselvää, mutta nyt on tullut esiin myös todella paljon sellaisia, jotka eivät tiedä edes perusasioita virtuaalikennelharrastuksesta. Pitäisiköhän tuonne Virtuaalisiin koiraystäviin tehdä jonkinlainen aloittelijoiden opas, jossa olisi pieni johdatus tällä foorumilla elelyyn (mm. kirjoitustyyli, perusteiden esittämine, sääntöjen luku jne.) sekä tärkeimmät perusteet virtuaalikoiraharrastuksesta? Näin jokaiselle uudelle ei tarvitsisi järjestää kädestä pitäen-ohjeistusta, nyt kun on tullut jo erikseen sanottua todella monelle mm. tekijäinoikeuslaista. Jotkut tänne foorumille tulijat kun eivät ole edes kuulleet esim. Käräytyksestä tai VFCI:stä, joista saisi perusteet harrastuksen tärkeimpiin seikkoihin.

Minulla olisi jonkinlainen pätkä jo valmiina, mutta lähinnä mietin kokeeko ylläpito kyseisen topicin tarpeelliseksi?

Ylös